Bollé RX

De Phantom-technologie van Bollé, ontwikkeld in samenwerking met Essilor® Sun Solution™, herdefinieert hoe u uw omgeving ziet. Toonaangevende optische helderheid, glas dat zich aanpast aan het licht en een hoog contrast
filter, onthullen voor u het onzichtbare.

OPTICAL CLARITY

Gemaakt met NXT®-materiaal verhogen de Phantom-glazen de optische helderheid van de glazen naar een nieuw niveau. NXT®-materiaal zit boordevol functies, zoals optimale duidelijkheid, lichtgewicht, hoge slagvastheid, chemische weerstand en natuurlijk 100% UV-bescherming. Bollé is ideaal voor (recreatieve) sporters. De Phantom-glazen bieden een maximale bescherming en comfort voor uw ogen.

PHOTOCHROMIC PERFORMANCE

De Phantom-technologie past zich aan elke lichtomstandigheid aan en zorgt voor een nauwkeurige gezichtsscherpte ongeacht het weer. De tint van het glas verandert mee met het licht van categorie1 in categorie 3.
Verbeterd zicht ongeacht de omstandigheden.

HIGH CONTRAST

Bollé heeft de prestaties van de Phantom-glazen technologie verbeterd door een hoog contrastfilter toe te voegen. Dit zorgt voor duidelijkere kleuren en verbetert het zicht aanzienlijk. Of u nu op de weg bent of op paden, het hoge contrast zorgt ervoor dat u makkelijk obstakels waarneemt.


Kies uit het ruime gamma van Bollé de perfecte bril en bestel hem met correctieglazen gemakkelijk via onze bestelmodule.

bestellen

 

< terug naar overzicht