Cébé RX

De nieuwe Sensor High-Contrast glazen van Cébé zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit materiaal is 20 keer meer impactbestendig en aanzienlijk lichter dan glas. Het biedt de beste combinatie van bescherming, prestatie en visueel comfort.

ANTI-REFLECTIVE COATING

Toegepast op de achterkant van de glazen, elimineert een antireflectiecoating de negatieve effecten van verblinding om oogvermoeidheid effectief te voorkomen en hoogwaardige optische kwaliteit te bieden.

ANTI-FOG COATING

De anti aandamp laag van Cébé wordt op de binnenkant van het glas aangebracht, waardoor watermoleculen over het oppervlak worden verspreid en condens en vocht worden opgehoopt.

ANTI-SCRATCH COATING

Onze speciaal geformuleerde antikras harde coating verhoogt de hardheid en verbetert zo de kras- en slijtvastheid. Voor meer duurzaamheid.

MIRRORED COATING

Cébé Flash Mirror-lenzen hebben een gelijkmatig en volledig gespiegelde coating die op het oppervlak van lenzen wordt aangebracht, zowel aan het midden als aan de zijkanten, in tegenstelling tot het traditionele type spiegelende coating, die alleen gecentreerd in het midden van de lenzen kleurt. Dit biedt een beter uiterlijk, een geüniformeerde oogperceptie en verbeterde filtratieprestaties.

*

ULTIMATE ADAPTABILITY - CÉBÉ ZONE VARIO

Fotochromatische glazen functioneren door te verdonkeren of te verlichten, afhankelijk van de hoeveelheid ultraviolette stralen. Met de meekleurende glazen van Cébé, Zone Vario, verkrijgbaar in categorie 1 tot 3 en 2 tot 4, die zich aanpassen aan weersveranderingen in minder dan 20 seconden (opgenomen bij 23°C), biedt Cébé een echte oplossing voor het leveren van eersteklas visie en comfort onder verschillende lichtomstandigheden.

VERMIJDT SCHITTEIRNG - CÉBÉ ZONE POLARIZED

Wanneer licht wordt gereflecteerd vanaf vlakke oppervlakken zoals de weg, water, ... Wordt het gepolariseerd terwijl het in een meer constante richting reist, meestal horizontaal. Dit creëert een verontrustende, gevaarlijke en soms verblindende intensiteit van gereflecteerd licht. Onze gepolariseerde Cébé-glazen bevatten een filter dat dit intense gereflecteerde licht blokkeert, waardoor schittering wordt verminderd. Het helpt oogvermoeidheid te verminderen en zorgt voor een optimaal zicht.

Kies uit het ruime aanbod van Cébé de perfecte bril en bestel hem met correctieglazen gemakkelijk via onze bestelmodule.

bestellen

< terug naar overzicht